Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

Η Λευκή Ταυτότητα είναι το μεγαλύτερο ταμπού στον κόσμο σήμερα. Η ταυτότητά μας αποκαλείται καρκίνος κατά της ανθρωπότητας και όποιος τολμά να την υποστηρίξει, κινδυνεύει με αυστηρή τιμωρία. Αλλά γιατί η ταυτότητά μας θεωρείται τόσο κακή και απαράδεκτη; Γιατί πρέπει η ταυτότητά μας να πληρώνει για εγκλήματα του παρελθόντος; 

Διότι το σύστημα την φοβάται πιο πολύ από κάθε άλλη ιδέα. 

Γιατί οι λευκοί είναι οι ίδιοι δημιουργοί του συστήματος και των αξιών που το καθοδηγούν. Αν αρνηθούμε αυτές τις αξίες και τελικά σταθούμε για τα δικά μας συμφέροντα, αυτό θα λυγίσει το σύστημα και θα οδηγήσει σε μία επανάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Το σύστημα που μας κυβερνά υπάρχει για να διαιωνίζει την εξουσία των οικονομικών και πολιτιστικών ελίτ του κόσμου. Επιβάλλει μία νέα ηθική πάνω μας και προωθεί τον οικουμενισμό, την ισότητα και τον υπερ-ατομικισμό ως αρχές του. Περιλαμβάνει τη δική μας κυβέρνηση και την κυβέρνηση κάθε έθνους της Δυτικής Ευρώπης. Δεν είναι κάποια μυστηριώδης συνωμοσία που βρίσκεται στα όνειρα των παρανοϊκών, είναι εκεί έξω και μπορούν να την δουν όλοι. 

Μοναδικός σκοπός του συστήματος είναι να διατηρήσει την εξουσία του και θα συντρίψει οποιαδήποτε απειλή για την επιβίωση του με ωμή βία. Αυτός είναι ο λόγος που η λευκή ταυτότητα είναι απαράδεκτη για τη Δυτική κοινωνία. 

Αλλά έχει περάσει η ώρα για τους λευκούς, ώστε να αντισταθούν στις προσταγές του συστήματος που μας κυβερνά. Είναι μία δομή που μας έχει οδηγήσει στην παρακμή, έχει χειραγωγήσει τις αξίες μας και τελικά θα μας καταστρέψει, εάν δεν πραγματοποιηθεί μία ριζική αλλαγή στην κατάσταση των πραγμάτων. 

Δεν μπορεί πλέον να διατηρήσει ούτε την ευημερία των λευκών που ορκίζονται πίστη σε αυτό, καθώς η οικονομία της Δύσης συνεχίζει να επιδεινώνεται για τους λευκούς που την έφτιαξαν και διατηρούν την ύπαρξη της. Οι λευκοί έχουμε γίνει πρόθυμοι σκλάβοι του συστήματος και πρέπει να σπάσουμε τις αλυσίδες που μας δένουν μ' αυτό. 

Πρέπει να γίνουμε Ταυτοτιστές. 

Ο πρωταρχικός σκοπός του Ταυτοτισμού πρέπει να είναι η διατήρηση της ταυτότητάς μας - η πολιτιστική και γενετική κληρονομιά που μας κάνει αυτό που είμαστε. Η κληρονομιά μας περιέχεται μέσα στα Ομηρικά έπη, τους Ισλανδικούς μύθους και τη μουσική του Μπετόβεν. Εκτείνεται πίσω στη Σπάρτη, στις ένδοξες μέρες της Ρώμης και στα αρχέγονα δάση της Βόρειας Ευρώπης. Η κληρονομιά μας είναι μέσα στο αίμα μας και το καθήκον μας είναι να φροντίσουμε να μην χαθεί. 

Η Λευκότητα θα πρέπει να οριστεί ως η ταυτότητα για τους απογόνους της Ευρώπης που ζουν στο Νέο Κόσμο. Δεν πρέπει να είναι μία αφηρημένη έννοια, αλλά μία ιδέα από σάρκα και αίμα. 

Χωρίς ταυτότητα, χάνουμε την αίσθηση της ύπαρξής μας και γινόμαστε ακόμα πιο πρόθυμοι σκλάβοι για το σύστημα που επιθυμεί την εξαφάνισή μας. Μέσω της ταυτότητάς μας μπορούμε να συντρίψουμε την ανίερη τριάδα των αξιών που αποτελούν το θεμέλιο αυτού του συστήματος: Οικουμενισμός – ισότητα - υπερ-ατομικισμός. 

Η πρώτη αρχή που πρέπει να προωθήσουμε, για να καθιερώσουμε μία ταυτότητα, είναι να σφυρηλατήσουμε την έννοια της λευκής συνείδησης. Χωρίς αυτή δεν θα έχουμε καμία αίσθηση της ταυτότητάς μας και καμία επιθυμία να διαφυλάξουμε τον λαό μας. 

Η λευκή συνείδηση είναι απλά η πεποίθηση ότι εμείς είμαστε λευκοί και υπάρχει μεγαλύτερη σημασία σ' αυτό απ' ό,τι η μικρή ποσότητα μελανίνης. Τονίζει ότι οι λευκοί είναι μία μοναδική φυλή και ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα σε μας και τις άλλες φυλές του κόσμου. Χαρακτηριστικά μας, όπως τα γαλανά μάτια και η κλασσική μουσική, αξίζουν να διατηρηθούν και είναι μοναδικά για τη φυλή μας. Πρέπει να δούμε πρώτα τη δική μας αξία ως λαός, για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την αλλαγή στον κόσμο. 

Ως Ταυτοτιστές, θα πρέπει να προτείνουμε το δικό μας σύνολο αξιών που θα μπορέσει να καταπολεμήσει το δηλητήριο της ανίερης τριάδας. Αυτές οι αξίες είναι δική μας δημιουργία και οι σπόροι της δικής μας καταστροφής. Οι αξίες που θα διασφαλίσουν ένα μέλλον για το λαό μας είναι η κοινότητα, η παράδοση, η ιεραρχία και ο εθνοπλουραλισμός. 

Η Κοινότητα τοποθετεί το άτομο μέσα σε ένα πλαίσιο που είναι μεγαλύτερο από τον εαυτό του. Ο δεσμός της φυλής είναι που μας έφερε πέρα από το πρωτόγονο στάδιο δίνοντας στον άνθρωπο μία αίσθηση του σκοπού. Οι άνθρωποι δεν είναι μοναχικά πλάσματα και χρειάζονται απεγνωσμένα την κοινότητα. Οι Αρχαίοι Έλληνες έλεγαν πως “ένας ίσον κανένας” και πρέπει να αποκαταστήσουμε αυτή την πεποίθηση. Η ταυτότητα θα πρέπει να συνδέεται άρρηκτα με την κοινότητα και τα δικαιώματα θα πρέπει να προέρχονται από αυτούς τους δεσμούς. Πρέπει να αποκτήσουμε μία κοσμοθεωρία που θα αφήνει πίσω τον μικροπρεπή εγωισμό και θα επιδιώκει να δημιουργήσει μία οργανική συλλογικότητα που να ωφελεί την πλειοψηφία αντί να σέρνεται κάτω από τις κραυγές των επιμέρους μειονοτήτων. 

Η Παράδοση είναι η αξία που εμβαπτίζεται στη σοφία των αρχαίων. Οι πρόγονοί μας κατάφεραν να ξεπεράσουν δυσκολίες που δεν μπορούμε να φανταστούμε ακόμα και σήμερα και οι αξίες τους περιέχουν τη σοφία της εμπειρίας και της γνώσης για τη δημιουργία μίας υγιούς κοινωνίας. Η απόρριψη αυτών των αξιών χάρη σε ορισμένες αφηρημένες αρχές αποτελεί προσβολή προς τους προγόνους μας και προς τη δική μας επιβίωση. Πρέπει να διατηρήσουμε και να ασπαστούμε την Παράδοση, για να εξασφαλίσουμε τη συνέχεια της ύπαρξής μας. 

Η Ιεραρχία τονίζει ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίσοι και ότι υπάρχουν εγγενείς διαφορές μεταξύ μας. Μερικοί κάνουν για καλοί συγγραφείς, μερικοί κάνουν για καλοί υδραυλικοί. Αυτός είναι ο τρόπος του κόσμου και πολλές από αυτές τις διαφορές είναι κληρονομικές. Η Ιεραρχία αντιλαμβάνεται ότι δεν αξίζει κάθε άτομο το ίδιο σύνολο “δικαιωμάτων”, ούτε όλοι έχουν τις ίδιες ικανότητες. Επίσης, δημιουργεί μία φυσική τάξη για την κοινωνία, ώστε αυτή να λειτουργεί με συνοχή, καθώς και μία κοινωνική δομή που είναι ικανή να φροντίσει τις φυσικές διαφορές μας. 

Ο Εθνοπλουραλισμός δίνει έμφαση στο καθήκον για κάθε λαό της Γης να αγωνιστεί για τη διατήρηση της μοναδικότητάς του, η οποία απαιτεί τη διατήρηση και την άνθιση των εθίμων και των παραδόσεων. Κατανοεί ότι οι πολιτισμοί είναι σαφώς καθορισμένες οντότητες που δεν πρέπει να ισοπεδωθούν από αφηρημένες αρχές. Δεν θέλουμε έναν οικουμενικό μονοπολιτισμό, θέλουμε εθνοπλουραλισμό. Ενώ επιθυμούμε τη διατήρηση όλων των πολιτισμών και των ταυτοτήτων, το κύριο μέλημά μας πρέπει να είναι πάντα η δική μας ταυτότητα. 

Μόνο με αυτές τις αρχές θα είμαστε σε θέση να φανταστούμε τους εαυτούς μας έξω από το σύστημα, αντιστεκόμενοι στις απαιτήσεις του. Πολλοί Αμερικάνοι προβληματίζονται με τη διατήρηση της φυλής μας εξακολουθώντας να προσκολλώνται στην ιδέα ότι η Αμερική είναι κατά κάποιο τρόπο η χώρα μας. Δεν είναι. Η επιβίωσή της, όπως είναι τώρα, θα εντείνει μόνο την πτώση μας. Θα πρέπει να απορρίψουμε την αντίληψη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι συνδεδεμένες με την ταυτότητά μας. 

Αντί να θέλουμε να αποκαταστήσουμε την Αμερική σε κάποια φανταστική εκδοχή του εαυτού της, θα πρέπει να επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε την Εθνική Κοινότητα. Η Εθνική Κοινότητα, σε αντίθεση με την Αμερική, δεν θα πρέπει να βασίζεται στην τριάδα των αξιών που οδηγεί τους λευκούς ανθρώπους στην αυτο-γενοκτονία. Θα είναι ένα κράτος ρητά από λευκούς για λευκούς, το οποίο θα συνεχίσει την παράδοσή μας και θα προωθήσει τον πολιτισμό μας στο Νέο Κόσμο. 

Αυτή τη στιγμή, δεν θα πρέπει να χάνουμε το χρόνο μας τοποθετώντας όρια για το που θα τοποθετηθεί η Εθνική Κοινότητα. Θα πρέπει να παραμείνει μία ιδέα που μας ενδυναμώνει και μας δίνει ένα στόχο, για να κατευθυνθούν προς αυτόν όλες οι προσπάθειές μας. Σε αντίθεση με την Πολιτεία του Πλάτωνα, είναι μία ιδέα που μια μέρα θα μπορούσε να μετατραπεί από φαντασία σε πραγματικότητα. Γι' αυτό τον λόγο πρέπει να πασχίσουμε και να αφοσιωθούμε στην υλοποίησή της. 

Πριν φτάσουμε στην Εθνική Κοινότητα, πρέπει να οικοδομήσουμε τοπικές κοινότητες καθώς και την κουλτούρα της Ταυτότητας στη Βόρεια Αμερική. Δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να ζούμε σε αυτό το σύστημα, θα πρέπει να αναπτύξουμε μία εναλλακτική λύση τώρα. Δεν πρέπει να ενθαρρύνουμε τη βία και την παρανομία, αυτά εξυπηρετούν μόνο το σύστημα και περιορίζουν την ανάπτυξή μας. Οι κοινότητές μας θα προωθούν τη λευκή συνείδηση και θα επιτρέπουν στους Ταυτοτιστές να συνδεθούν και να μοιραστούν την αίσθηση του κοινού σκοπού. 

Ο Ταυτοτισμός πρέπει να ξεπερνά τα κοσμικά πολιτικά χαρακτηριστικά του έθνους μας και να επικεντρωθεί στην κατάστασή μας από μία μεταπολιτική θέση. Έτσι, θα επιτρέψει στο σκοπό μας να μην είναι απλά μία άλλη πολιτική δράση, η οποία θα μπορεί να διορθωθεί με νομοθετικό διάταγμα, αλλά θα τον τοποθετήσει σε ένα σχεδόν πνευματικό επίπεδο. Οι Σιωνιστές κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το ίδιο πράγμα και πρέπει να έχουμε τον ίδιο ζήλο και την ίδια φαντασία, όπως αυτοί, για το δικό μας σκοπό. 

Οι αδελφοί και οι αδελφές μας στην Ευρώπη έχουν διαμορφώσει τους σπόρους του Ταυτοτισμού και είναι καθήκον μας να σφυρηλατήσουμε μία ιδεολογία που θα είναι κατάλληλη για το Νέο Κόσμο. 

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας να ανατραφούν στο να μισούν τον εαυτό τους και να ζουν σε μία κοινωνία που θα τους μισεί. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να πεθάνει ο πολιτισμός μας και να αντικατασταθεί από έναν πολιτισμό που θα είναι κατάλληλος για έναν σωρό λιπάσματος. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να χαθεί το αίμα μας και τα μοναδικά γενετικά μας χαρακτηριστικά να εξαφανιστούν. 

Πρέπει να φωνάξουμε: “Είμαστε Ταυτοτιστές” και αφήστε τον κόσμο να ακούσει την κραυγή μας. 

μετάφραση του Νίκου Καρατουλιώτη

Ταυτότητα

Αρχείο

-Ελεύθερη αναδημοσίευση κειμένων - Ομάδα Ιδεάπολις - επικοινωνία: ideapolisgr@yahoo.gr - Πάτα στις ρίζες σου γερά και κοίτα ψηλά -